DOBOL FUMIGATOR

DOBOL FUMIGATOR je nov proces za kontrolu insekata, lak za korišćenje i Dobol Fumigator bigtehnološki inovativan. Ova novina omogućava da se brzo iskorene insekti difuzijum suvog insekticidnog dima koji se brzo širi u prostoriji koja se tretira. Veoma fine čestice dima mogu da prodru u svaki otvor i pukotinu i tako eliminiše insekte gde god se nalaze. DOBOL FUMIGATOR karakteriše odložena difuzija aktivne supstance. Dim se emituje 30 sekundi nakon što se sredstvo za dezinsekciju aktivira vodom. To omogućava osobi koja rukuje sa biocidnim proizvodom da nije u kontaktu sa generisanim dimom. Nema rizika od požara ili eksplozije. Efikasnost je brza i potpuna, pušteni dim ne ostavlja mrlje ili ostatke po površinama.

Doza biocidnog proizvoda koja se preporučuje za primenu:

Gmižuci insekti i krevetne stenice:

1 DOBOL FUMIGATORod 20 g za prostorije do 45 m² ili 110 m3

Leteci insekti:

1 DOBOL FUMIGATORod 20g za prostorije do 100 m² ili 250 m3

Uputstvo za upotrebu :

  1. Pre tretmana zatvoriti vrata i prozore prostorije. Otvoriti vrata i fioke u Dobol fumigatorprostoriji. Skloniti sve životinje, uključujući i ribe i osetljive biljke iz prostorije koja se tretira.
  2. Izvaditi limenku iz aluminijumske vreće i staviti je u plastičnu čašu tako da je crvena strana okrenuta na gore.
  3. U plastičnu čašu sipati vodu do naznačenog nivoa i staviti je na sredinu prostorije koja se tretira. Nakon 30 sekundi počeće da se oslobadja insekticidni dim.
  4. U slučaju velikih prostorija kada treba koristiti nekoliko DOBOL Fumigatora, prvo treba aktivirati one koji su najudaljeniji od izlaza iz prostorije. Niko ne sme biti u prostoriji tokom ovog postupka- fumigacije, tj.kada se dim oslobadja.
  5. Postupak fumigacije treba da traje najmanje 2 sata, a radi boljeg iskorenjavanja neželjenih insekata preporučuje se da traje najmanje 4 sata.Prilikom ponovnog ulaska u prostoriju odmah široko otvoriti vrata i prozore prostorije kako bi se prostorija provetrila, a potom napustiti prostoriju. Ponovo ući kada je prostorija provetrena, nakon 10 do 15 minuta.

Uslovi skladištenja: Čuvati u hladnom i dobro provetrenom prostoru. Čuvati van domašaja dece.

Pre upotrebe pročitati uputstvo za upotrebu.

Pakovanje: Limenka od 20 grama

Proizvođač: Kwizda

Zemlja porekla: Francuska

BEZBEDNOSNI LIST BIOCIDA- DOBOL FUMIGATOR

Preuzmite brošuru